Categorias
! Geen Rubriek

5 dingen die elk meisje op de eerste date doet

Het enige dat kalmeert, – zittend tegenover het meisje nog erger. Meisjes, wezens zijn met een dunne soulvolle organisatie en als gevolg daarvan ervaren het coachable geloof in tekens en symbolen de eerste date soms scherper dan wij. In je macht om het meisje in dit moeilijke moment van haar leven te ondersteunen. En hiervoor moet je typische vrouwelijke gedragsmodellen op de eerste date weten. Dus, elk meisje op de eerste date ..

een. Passend

We weten niet wat voor soort moment in de meisjes wordt gelegd door het programma “Ontwikkelen op een datum”, maar het werkt soepel tot de oudste. Het is belangrijk, hoeveel minuten is laat. Als het meisje je dook maakte in het gezelschap van Bronze Lenin van 5 tot 15 minuten, ben je heel interessant voor haar. Als van 15 tot 40 minuten – heb je de kans om interesse te veroorzaken.

Je acties.

kamarga

Wanneer zij, sierlijk ademhalen, zal zeggen: “Zo ongemakkelijk! Ik verwarde Lenin met Pushkin!”- gemakkelijk antwoord:” Nou, jij! We brachten tijd perfect door met duiven. Het bleek, we hebben gemeenschappelijke familieleden!”Nou, als het langer dan 40 minuten laat is en tegelijkertijd niet geeft om te weten wat laat is … wat doe je hier nog steeds?

2. Pijnlijk over het menu

Misschien is ze te opgewonden om te eten. Of, integendeel, erg hongerig en reflecteert, als jij, die in een T-shirt kwam met de inscriptie “Dieren – onze vrienden”, bestel Hamburger.

Je acties. Herbelever van het kwelling door twee eenvoudige vragen: “Vis of vlees?”En” weinig of een beetje meer?”En aanbieden dan om zelf orde te maken. Daarom is het beter om een ​​meisje in een instelling uit te nodigen, met het assortiment waarvan u op zijn minst oppervlakkig vertrouwd bent.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *