Categorias
Sem categoria

11 tekent dat seks – zuigt (maar ze is te beoordeeld om je erover te vertellen)

Ze heeft nooit gereageerd op je werk. Ze prijst nooit je vermogen om te kussen, betekent niet hoe de snel klaarkomt als je binnenin bent en niet vermeldt hoeveel ze van een of een andere pose houdt. En als je vraagt ​​naar haar gevoelens na seks, geeft ze een enkel antwoord, ver van de waarheid.

Ze heeft een gewoonte om doordringende seks te voorkomenA, maar in plaats daarvan schakelen naar het leveren van plezier aan jou. Misschien wil ze je gewoon pijpbeurt of haar lichaam laten ontspannen. Maar misschien wil ze dat je eindigt, zodat ze zich niet in haar hoeven te voelen.

Ze initieert nooit seks. Het is mogelijk, ze heeft een lage libido, ze is verlegen of gewoon niet geïnteresseerd in seks met je, omdat ze weet dat het geen orgasme ervaart.

Ze geeft toe dat seks pijnlijk is. Het kan worden geassocieerd met ziekte of afwijking, maar misschien is het gerelateerd aan het feit dat u het al lang niet genoeg voor seks hebt schoongemaakt, zodat het nat wordt. Je ging het net binnen toen ze hier niet klaar voor was.

Ze ervaart nooit een orgasme. Zorg er niet altijd voor om het orgasme te ervaren om van seks te genieten. Maar als ze nooit klaarkomt, maar je altijd blijft denken, voelt ze waarschijnlijk ontworpen.

Ze probeert het proces te versnellen. Als je ziet dat het om de paar seconden naar de apotheek belgie klok kijkt, of de hele tijd benadrukt je tijdens seks, dan wil ze waarschijnlijk gewoon sneller.

Ze blijft je vertellen wat je moet doen. Er is niets mis met een vrouw die gooide wat ze leuk vindt in seks. Eigenlijk geweldig en tips krijgen. Maar als de helft het blijft om u instructies over uw lichaam te geven, moet u misschien beter weten over hem.

Ze vergelijkt je met je voormalige. Als ze je probeert te overtuigen om te doen wat haar eerste deed, heeft ze waarschijnlijk meer genoten van seks met hem dan bij jou. Sorry.

Haar kreuven klinkt nep. Misschien organiseert ze graag een prestatie, waardoor je je sexy voelt of misschien probeert ze zich te gedragen, zodat je je gelooft dat je beter bent dan eigenlijk.

Ze slaapt alleen alleen bij jou als hij drinkt. Misschien krijgt ze geen moed om seks te initiëren. Maar in feite zou ze comfortabel moeten zijn om voor je uit te kleden op een nuchter hoofd.

Ze masturbeert altijd nadat seks eindigde (zonder jou). Er is niets mis met aangeraakt op mezelf, maar als ze altijd op hun eigen handen vertrouwt en je niet aantrekt, is het niet het beste teken. Dit betekent dat het moet afmaken wat je begon.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *